Aften Menu

Aften Menu

Aftenretter serveres fra kl. 17.00

3 Retters Menu
Menuen kan ikke ændres

Rejecocktail m/ Dressing og flütes Kr. 85.-
Schnitzel m/ tilbehør Kr. 160.-
Vanilleis m/ chokoladesauce Kr. 65.-

Samlet pris Kr. 280.-


Foretter

Hønsesalat m/ bacon Kr. 90.-
6 stk. Vinbjergsnegle m/ salat og dressing Kr. 80.-
Indbagte Rejer m/ salat og dressing Kr. 95.-
Varmrøget laks m/ flødestuvet spinat Kr. 120.-

Alle forretter serveres med brød og smør


Hovedretter

1 stk / 2 stk kyllingebryst a la Neptun
m/ garniture og flødekarrysauce
Kr. 140.- / 175.-
Dampet eller stegt laksesteak
m/ dagens sauce og garniture
Kr. 185.-
m/ laksemousse og dagens garniture" Kr. 200.-
Steak af kalvefilet m/ garniture og rødvinssauce Kr. 240.-

Alle hovedretter serveres med dagens kartoffel


Desserter

2 stk pandekager m/ jordbærsyltetøj og is Kr. 70.-
Bananasplit Kr. 70.-
Brændte Figner m/ cognac og is Kr. 80.-
Lun æbletærte m/ flødeskum Kr. 42.-
Gammeldags æblekage m/ flødeskum Kr. 42.-